Hikayem, Dramam ve Ben Projesi Başladı

Okulumuz Kırçiçekleri sınıfında ‘’Hikâyem, Dramam ve Ben’’ isimli e Twining projesi başladı. Proje kuruculuğu okulumuz öğretmenlerinden Züleyha USTA VE Azerbaycan’dan Vusala Zeynolova öğretmenlerimizle 10 Türk 3 Azerbaycanlı olmak üzere 12 öğretmenle projemiz yapılacaktır. Projemizde 5 hikâye anketle seçildikten sonra 2 hafta her kitap drama ve etkinlikler yapılarak işlenecektir. Her hikâyemiz için ortaklarla fikir alışverişi yapılarak drama çalışmaları ve okulda iyi oluş etkinlikleri planlanarak uygulamalar yapılacaktır. İlk hikâyemiz olan ‘’Değnek Adam’’ kitabıyla projemize adıma attık ve çocukların drama çalışmalarında çok keyif aldıkları gözlemledik.

Proje çalışmalarımız başlamış olup diğer kitaplarla devam edecektir. Okulumuzdan Züleyha USTA ile birlikte Azerbaycan'dan kuruculuğunu üstlenen yabancı ortakları ile çalışmalar devam etmektedir. Çalışmaları adına öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Okul Yönetimi

13-02-2024