Anadolu Masalları Sonsuza Kadar Anlatılsın Diye

Anadolu Masalları Sonsuza Kadar Anlatılsın Diye..

Güller sınıfı sabah grubu öğrencilerimiz geçen hafta Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan Anadolu Masal Evine konuk oldu. Yapılan ziyarette öğrenciler önce ebru sanatının ne olduğunu öğrenip, öğretmenleri  rehberliğinde kendi ebru resimlerini yaptılar. Daha sonra müzik sınıfında müzik aletlerini tanıyıp, bazı müzik aletlerini çalma fırsatı buldular. Son olarak da  masal kahramanlarını tanıyıp, öğretmenimizin kukla yardımıyla anlattığı Anadolu masallarını dinlediler. Masallar üzerine sohbet edip oyunlar oynadılar. Çocuklar için unutulmaz ve keyifli bir ziyaret oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Nurşah DESTİCİ öğretmenimize çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Okul Yönetimi

Anadolu Masal Evi 1Anadolu Masal Evi 5Anadolu Masal Evi 2Anadolu Masal Evi 4Anadolu Masal Evi 3Anadolu Masal Evi 6Anadolu Masal Evi 7Anadolu Masal Evi 8