Müftü Solakzade Mah. Zübeyde Hanım Cad. Zübeyde Hanım Anaokulu Blok No 7 Palandöken / Erzurum

VİZYON

Zübeyde Hanım Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre bakanlıkça hazırlanan eğitim programı çerçevesinde sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile Erzurum ilinde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Zübeyde Hanım Anaokulu, Erzurum ‘ un ilk okul öncesi kurumlarından biri olmanın gururu ile okul öncesi eğitimine aynı başarı ve azim ile devam etmektedir. Zübeyde Hanım Anaokulu ´n da, öğrenciler, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Öğretim Şekli :2´li Öğretim (Sabah ve Öğlen Grubu)

2´li Öğretim (Sabah ve Öğlen Grubu)

08.00-12.30 (Sabah Grubu) 12.30-17.00 (Öğlen Grubu)

Pansiyon Bilgisi

Yok.

Merkez İlçe

Okulumuz Merkez ilçede olup, çok sayıda meskenler mevcuttur.